🔥 Join the Hammer Curl Challenge and win 8 vials of testosterone!

Product of the Week (50% OFF)

Which product should be given a 50% discount? (27/10 - 03/11)

• Accutadyn 10 mg (Isotretinoin)

Votes: 22 12.0%
  • IGF-1 LR3 1 mg

Votes: 132 71.7%
  • Melanotan 2 10 mg

Votes: 30 16.3%

• Total voters
    184
  • This poll will close: .

How to Earn Rewards

bonjour j'aimerai commander du MK677 mais maintenant je crains que ce soit du dianabol...
Nous vendons ce produit depuis plus de 3 ans, sa qualité a été prouvée par des centaines de tests de laboratoire, et maintenant vous choisissez de croire une simple phrase sur un forum écrite par quelqu’un que vous ne connaissez même pas.

Pozdrav, htio bih naručiti MK677, ali sada se bojim da bi to mogao biti Dianabol.

Ovaj proizvod prodajemo već više od 3 godine, njegova kvaliteta je dokazana stotinama laboratorijskih testova, a sada vi odlučujete vjerovati jednostavnoj rečenici na forumu koju je napisao netko koga čak ni ne poznajete.

Ej ekipa. Nedavno sam naručila mk677 i nakon 5 dana korištenja mogu reći da uopće ne djeluje. Pila sam ibutamoren od driade više od 10 puta, svaki put je imao jako gorak okus, a nakon uzimanja čak i 10 mg odmah je počela glad. Naručila sam ovu seriju od 7 pakiranja, uopće nema gorak okus, a tablete čak nemaju ni otisnut logo driade. Testirala sam 20-40, pa čak i 60 mg bez ikakve razlike. Isprobala sam svako pakiranje samo da budem sigurna. Naručeno je kao i svaka druga narudžba koju sam napravila od driade i nikad nisam imala ovaj problem. Ali tablete su stvarno drugačije i uopće ne djeluju... Ima li netko slično iskustvo? Ovo je komentar u telegram grupi. Odnosi se na posljednju seriju mk. Imam istu i mogu potvrditi sve što je rekao. Uzimam je prije spavanja. Ne spavam bolje, a jedem jako malo, čak 1600-1800 kcal i uopće nemam apetita. Dakle, nisam zadovoljan, to je samo moje iskustvo. Kao i ovaj gospodin koji je napisao u telegram grupi

Ej ekipa. Nedavno sam naručila mk677 i nakon 5 dana korištenja mogu reći da uopće ne djeluje. Pila sam ibutamoren od driade više od 10 puta, svaki put je imao jako gorak okus, a nakon uzimanja čak i 10 mg odmah je počela glad. Naručila sam ovu seriju od 7 pakiranja, uopće nema gorak okus, a tablete čak nemaju ni otisnut logo driade. Testirala sam 20-40, pa čak i 60 mg bez ikakve razlike. Isprobala sam svako pakiranje samo da budem sigurna. Naručeno je kao i svaka druga narudžba koju sam napravila od driade i nikad nisam imala ovaj problem. Ali tablete su stvarno drugačije i uopće ne djeluju... Ima li netko slično iskustvo? Ovo je komentar u telegram grupi. Odnosi se na posljednju seriju mk. Imam istu i mogu potvrditi sve što je rekao. Uzimam je prije spavanja. Ne spavam bolje, a jedem jako malo, čak 1600-1800 kcal i uopće nemam apetita. Dakle, nisam zadovoljan, to je samo moje iskustvo. Kao i ovaj gospodin koji je napisao u telegram grupi
Hey guys. I recently ordered mk677 and after 5 days of use I can say that it doesn't work at all. I took ibutamoren from driada more than 10 times, each time it had a very bitter taste, and after taking even 10 mg I immediately started feeling hungry. I ordered this series of 7 packs, it doesn't taste bitter at all, and the tablets don't even have the driada logo printed on them. I tested 20-40, and even 60 mg without any difference. I tried each pack just to be sure. It was ordered like every other order I made from driada and I've never had this problem. But the tablets are really different and don't work at all... Does anyone have a similar experience? This is a comment in the telegram group. It refers to the last series of mk. I have the same one and I can confirm everything he said. I take it before bed. I don't sleep better, and I eat very little, even 1600-1800 kcal and I have no appetite at all. So, I'm not satisfied, that's just my experience. Like this gentleman who wrote in the telegram group

Back